No house phone connection - beeping sound

Have an Ooma Office question not covered by another forum? Post your questions here.
Post Reply
mjaklrsav
Posts:2
Joined:Tue Sep 10, 2019 11:23 am
No house phone connection - beeping sound

Post by mjaklrsav » Tue Sep 10, 2019 11:39 am

I have had the Ooma Telo phone system working flawlessly for the past 9 months and now over a month now the home phones are not functioning. The ooma phone set is functioning.
I reset everything, unplugged all jacks and started over and as soon as plug in a house phone into the ooma module the phone starts beeping and no dial tone.
I do have the latest firmware.

Worse is the call center. I described my problem and the person appeared to have a 3 year old mentality. Did not understand that the house phone is not working. Its Step 3 of the installation. "Plug in your phone into Omma Telo". "Using your existing phone cable, plug your corded phone or cordless phone base into phone port" THIS IS THE ISSUE. As soon as I plug the phone into the phone port the phone starts beeping. HOW CAN SOMEONE NOT UNDERSTAND THIS?

mjaklrsav
Posts:2
Joined:Tue Sep 10, 2019 11:23 am

Re: No house phone connection - beeping sound

Post by mjaklrsav » Tue Sep 17, 2019 6:56 am

Does Ooma service representatives actual read these post or is this strictly general population?

murphy
Posts:7510
Joined:Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location:Pennsylvania

Re: No house phone connection - beeping sound

Post by murphy » Tue Sep 17, 2019 9:32 am

This is mainly a user to user forum. An Ooma employee sometimes posts but this is not Ooma customer support.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

Post Reply