Can't take call with HD3 if 1st answered with Panasonic

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Post Reply
4183175592
Posts:8
Joined:Thu Jul 15, 2021 8:48 am
Can't take call with HD3 if 1st answered with Panasonic

Post by 4183175592 » Sat Jul 17, 2021 11:56 am

Hi,

Didn't find anything on the subject.

If I answer a phone call on a Panasonic handset, I can't continue the conversation with a HD3 handset.

There' something in the manual about a Flash button, but where is the Flash button on the HD3 handset?

Is there a feature I'm missing that would allow that kind of "internal transfer"?

Thanks.
-----
Gilles Paquette
Québec QC CAN

murphy
Posts:7529
Joined:Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location:Pennsylvania

Re: Can't take call with HD3 if 1st answered with Panasonic

Post by murphy » Sat Jul 17, 2021 3:26 pm

Push the green button and one of the soft keys should change to Join.
Customer since January 2009
Telo with 2 Handsets, a Linx, and a Safety Phone
Telo2 with 2 Handsets and a Linx

4183175592
Posts:8
Joined:Thu Jul 15, 2021 8:48 am

Re: Can't take call with HD3 if 1st answered with Panasonic

Post by 4183175592 » Wed Jul 21, 2021 11:41 am

Thanks Murphy.

This works perfectly.

Little by little we'll learn all the trics that makes a good device better.
-----
Gilles Paquette
Québec QC CAN

Post Reply