No sound from Telo1 base running 175814

Having trouble placing or receiving calls or using your voicemail system on Ooma Telo VoIP Phones? Post your questions here.
Tac
Posts:3
Joined:Sun Mar 05, 2017 1:37 pm
Re: No sound from Telo base

Post by Tac » Sun Mar 05, 2017 1:43 pm

I am experiencing the same issue.

Might it be possible that this is the result of some flaw in a resent firmware update?

cvt
Posts:2
Joined:Sun Mar 05, 2017 12:17 pm

Re: No sound from Telo base

Post by cvt » Sun Mar 05, 2017 1:48 pm

Works normally now. Thanks!

Tac
Posts:3
Joined:Sun Mar 05, 2017 1:37 pm

Re: No sound from Telo base

Post by Tac » Sun Mar 05, 2017 1:54 pm

Can someone tell me how to fix this as others have theirs working. Tom or cvt

Tom
Ooma Moderator
Posts:4370
Joined:Sat Sep 05, 2009 8:07 am

Re: No sound from Telo base

Post by Tom » Sun Mar 05, 2017 2:14 pm

try now

Tac
Posts:3
Joined:Sun Mar 05, 2017 1:37 pm

Re: No sound from Telo base

Post by Tac » Sun Mar 05, 2017 2:23 pm

I works now but with the volume on 4(the highest it will go) is only half as loud as before this issue started.

vkagey
Posts:2
Joined:Sun Mar 05, 2017 9:26 am

Re: No sound from Telo base

Post by vkagey » Sun Mar 05, 2017 3:07 pm

Just tested and its working again. Thanks for the help!

rmmrph
Posts:2
Joined:Fri Mar 03, 2017 9:55 am

Re: No sound from Telo base

Post by rmmrph » Mon Mar 06, 2017 6:59 am

Working properly now. Thanks.

User avatar
nitecourt
Posts:96
Joined:Wed Feb 18, 2009 5:44 pm
Location:Erie, PA
Contact:

Re: No sound from Telo base

Post by nitecourt » Mon Mar 06, 2017 8:37 am

I had this issue also, but now mine won't connect to the internet at all since Saturday. I posted about this in another topic since I thought it was a firmware issue.

425-527-9693
Posts:5
Joined:Mon May 21, 2012 9:21 pm

Re: No sound from Telo base

Post by 425-527-9693 » Mon Mar 06, 2017 10:37 am

I am also just recently lost sound to my telo base. How do you find out what load you have on your telo? Not sure what version I have.

Tom
Ooma Moderator
Posts:4370
Joined:Sat Sep 05, 2009 8:07 am

Re: No sound from Telo base

Post by Tom » Mon Mar 06, 2017 2:15 pm

ok try now

can dial *#*#001 to hear version

Locked